Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee https://itatoimija.fi/ -verkkopalvelua ja on päivitetty 25.4.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto on saavutettavuusdirektiivin vaatimusten mukainen. 

Sivustolla on myös sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin, eli toimisto-ohjelmien liitetiedostoja (pdf, doc), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018.  Lainsäädännön piiriin kuulumatonta aineistoa ovat myös muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaistut sisällöt, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia. Sivustolla on myös karttoja, joita ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön (esim. sää- tai maastokarttoja) ja jotka eivät täten kuulu lainsäädännön piiriin.

 

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla:

kirsi.oversti@ramboll.fi

pauliina.jarvinen@ramboll.fi

pilvi.lehtonen@sitowise.com

 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:

Etelä-Suomen aluehallintovirasto

Saavutettavuuden valvonnan yksikkö

www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus@avi.fi

puhelinnumero (vaihde): 0295 016 000